Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Paminėta Antikorupcijos ir Žmogaus teisių diena – Teisė suvienija – Tei(su)’21

2021-12-10

Panevėžio kolegijoje Socialinių mokslų fakulteto iniciatyva jau tapo tradicija paminėti Antikorupcijos ir Žmogaus teisių dienas – Teisė suvienija – Tei(su)’21. Šįkart studentai susipažino su Kontrolierių institucijų (Seimo kontrolierių, Lygių galimybių, Vaiko teisių apsaugos, Akademinės etikos ir procedūrų) paskirtimi bei veikla (lektorė E.Čižienė) bei su Lietuvos administracinių ginčų komisijos veikla, garantuojant žmogaus teisių įgyvendinimą (lektorė J. Mažuknienė).

Kolegijos bendruomenei buvo sudaryta galimybė dalyvauti Specialiųjų tyrimų tarnybos teikiamuose e. mokymuose ir pagilinti žinias mokymų temose: korupcijos samprata, korupcinio pobūdžio nusikalstamos veikos, interesų konfliktai, dovanų politika, pranešėjų apsauga, sveikatos apsauga, savivalda, Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) svarba užsienio pareigūnų papirkimo kontekste ir užsienio pareigūnų papirkimas.
Baigus kiekvienus mokymus, gauti patvirtinantys dalyvavimą sertifikatąi. Džiaugiamės, kad net 11 dalyvių pateikė maksimalų sertifikatų skaičių ir tuo, kad dalyvių sąraše yra ir Kolegijos bendruomenės nariai – darbuotojai. Visų dalyvavusių e. mokymuose laukia Kolegijos dovanos (informacija bus teikta el. paštu).

Dėkojame visiems dalyvavusiems, klaususiems už žinių siekį, už norą tobulėti.

Galimi darbdaviai: