Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijoje įvyko konkursas „Būk inžinierius“

2022-03-01

Vasario 25 d. Panevėžio kolegijoje įvyko konkursas „Būk inžinierius“, sukvietęs Panevėžio miesto ir regiono 10 – 12 klasių gimnazistus. Renginio metu dalyviai buvo supažindinti su Technologijos mokslų fakultete siūlomomis studijų programomis, aukštosios mokyklos aplinka. Kolegijos Technologijos mokslų fakulteto dekanas dr. Arūnas Tautkus pasveikino susirinkusius moksleivius ir pasiūlė jiems ateityje pasirinkti studijas šiame fakultete, taip prisidedant prie savo miesto gyvenimo ir įvaizdžio gerinimo.

Iš viso konkurse varžėsi devynios komandos, kurių net trys buvo sudarytos iš Panevėžio miesto Raimundo Sargūno ir Kazimiero Paltaroko gimnazijos moksleivių. Renginį – konkursą sudarė keturi etapai. Viso konkurso komanda nugalėtoja tapo Vabalninko Balio Sruogos VSGB – III komanda iš Biržų raj., vadovaujama mokytojos Ilonos Pavilionienės.

Panevėžio kolegijos mokslų dr. Donatas Pelenis susirinkusiems moksleiviams palinkėjo niekada sau nesakyti „negaliu“ ar „nepavyks“, kadangi ši aukštoji mokykla kiekvienam jaunuoliui gali būti puiki sėkmingo starto pradžia.

 

Galimi darbdaviai: