Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

PANEVĖŽIO KOLEGIJA KVIEČIA MOKYTIS SENJORUS

2022-09-20

Panevėžio kolegijos Aukštaitijos savišvietos akademija, panevėžiečių vadinama tiesiog ASA, atnaujina savo veiklą ir pradeda naujus mokslo metus. Akademija buvo įkurta 2010 metais, tačiau  pastaraisiais metais dėl COVID pandemijos veikla buvo sustabdyta. Šiais mokslo metais miesto senjorai vėl kviečiami mokytis anglų ir vokiečių kalbų, mankštintis, išbandyti įvairias tapybos technikas.

Mokslo metų atidarymas vyks 2022 m. spalio 4 d., 15.00 val., kolegijos aktų salėje, Klaipėdos g. 3. Dalyviams pasiūlysime išklausyti paskaitą „Šypsenos galia“. Lektorė Rima Adomaitienė papasakos apie šypsenos svarbą žmogaus sveikatai ir gerovei, nagrinės dantų praradimo priežastis, kalbės apie dantų priežiūrą po gydymo ir protezavimo, patars kaip pasirinkti ir naudoti asmenines burnos priežiūros priemones.

Susitikimo metu bus pristatytas ASA mokymų tvarkaraštis, dalyviams pasiūlyta pasirinkti, kokiuose užsiėmimuose ketina dalyvauti, kokių paskaitų pageidautų. Šiemet, Panevėžio miesto savivaldybei skyrus dalinį finansavimą, studijos akademijoje miesto senjorams nemokamos.

Tikimės, kad Aukštaitijos savišvietos akademijos tenkins panevėžiečių mokymosi visą gyvenimą poreikį, suteiks galimybę džiaugtis bendryste prasmingoje veikloje.

 

Galimi darbdaviai: