Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Specialus prizas už kūrybiškumą ir nuolatinį žinių siekimą „Minties“ gimnazistui

2023-05-08

Gegužės 4 d. vyko tradicinis Panevėžio „Minties“ gimnazijos padėkos vakaras, kurio metu skambėjo daug gražių padėkos žodžių. Gimnazijos direktorė Ramutė Stasevičienė įteikė padėkos raštus gimnazistams, pasižymėjusiems nuopelnais mokykloje ir mieste, aktyviai dalyvavusiems bendruomeniniame gyvenime, sporto varžybose, olimpiadose… Direktorė džiaugėsi, kad gimnazijoje aktyviai veikia tėvų klubas. Aktyviausiai įsijungusiems į klubo veiklą ir įsitraukusiems į gimnazijos gyvenimą taip pat įteiktos padėkos. Na, o daugiausiai plojimų skambėjo mokytojams, kuriems direktorė dėkojo už nuoširdų atsidavimą darbui.

Laukiamiausias padėkos vakaro momentas – skulptūrėlių teikimas patiems pačiausiems: pilietiškiausiems, aktyviausiems, mylimiausiems bendruomenės nariams.

Panevėžio kolegija įsteigė specialų prizą už kūrybiškumą ir nuolatinį žinių siekimą 4 d klasės mokiniui – Matui Ribikauskui. Matas aktyviai dalyvauja kūrybinėje veikloje: dalyvavo fotografijų konkurse, mokinosi pinti ir dekoruoti Kalėdinius vainikus. Bibliotekoje surengta jo personalinė keramikos darbų paroda. Jis aktyviai įsitraukia į ateitininkų renginius ir kitas būrelio veiklas.

„Jei įmanoma kur nors sudalyvauti, save išbandyti, šešėliauti ar savanoriauti – Matas pirmas, kuris eis, darys, bandys net ir per atostogas ar savaitgaliais. Motyvuotas visomis prasmėmis!“- taip Matą pristatė direktorės pavaduotoja Jovita Ivanauskienė.

Panevėžio „Minties“ gimnazijos direktorė Panevėžio kolegijai įteikė padėką už nuoširdų bendradarbiavimą ir geranorišką pagalbą organizuojant renginius.

Galimi darbdaviai: