Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Vizito Stralsundo taikomųjų mokslų universitete metu sutarta dėl dvigubo diplomo

2023-06-20

2023 m. birželio 13-15 dienomis direktoriaus pavaduotoja studijoms Jurgita Lieponienė, docentė Diana Micevičienė ir lektorius Česlovas Bartkus dalyvavo tarptautinėje savaitėje Stralsundo taikomųjų mokslų universitete, Vokietijoje. Tarptautinėje savaitėje taip pat dalyvavo atstovai iš Lenkijos, Suomijos, Švedijos, Bulgarijos, Čilės, Brazilijos, Turkijos aukštųjų mokyklų. Vizito metu Panevėžio kolegijos atstovai pristatė kolegijoje vykdomas studijų programas, aptarė bendradarbiavimo galimybes su kitų aukštųjų mokyklų atstovais, susipažino su Stralsundo taikomųjų mokslų universiteto studijų ir MTEP baze.

Vienas iš pagrindinių vizito tikslų buvo aptarti dvigubo diplomo įgyvendinimo galimybes vykdant Tarptautinio verslo studijų programą. Norime pasidžiaugti, kad jau nuo naujų mokslo metų Tarptautinio verslo studijų programą pasirinkę studentai galės siekti ne tik Panevėžio kolegijos profesinio bakalauro, bet ir Stralsundo taikomųjų mokslų universiteto diplomo.

Dvigubo diplomo studijos sudarys galimybes Panevėžio kolegijos studentams patirti skirtingą dėstymo metodiką, perimti kelių šalių ir aukštųjų mokyklų geriausią patirtį, įgyti konkurencinį pranašumą darbo rinkoje.

Galimi darbdaviai: