Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

ES investicijų dienos proga – protmūšis

2023-10-09

Ketvirtadienį (spalio 12 d.) vyks moksleiviams skirta žinių apie Lietuvą patikrinimo viktorina „Pažink savo kraštą“, kurioje dalyvauti kviečiami visi norintys! Viktorina nemokama, o trijų geriausiai pasirodžiusių dalyvių laukia prizai.

Viktorinos pradžia – 13.30 val. Vieta – 513 a. Viktoriną sudarys 30 klausimų apie Lietuvą – gamtą, istoriją, garsius žmones, muziką, kiną, sportą ir t. t. Prireiks labai įvairių sričių žinių – bus klausimų ir apie viduramžių Lietuvą, ir apie populiarius ,,jutuberius“. Net jei ne viską žinosi, išeisi sužinojęs/sužinojusi stebinančių faktų apie savo kraštą!

Klausimus pateiksime atspausdintus ant lapų, jiems atsakyti turėsite 30 minučių. Visas renginys, įskaitant atsakymų tikrinimą ir nugalėtojų paskelbimą, truks apie valandą.

Pirmosios vietos nugalėtojui atiteks 70 eurų čekis apsipirkti internetiniame knygyne, antrosios vietos nugalėtojui atiteks 50 eurų čekis apsipirkti internetiniame knygyne, trečiosios vietos nugalėtojui atiteks 30 eurų čekis apsipirkti internetiniame knygyne.

Dalyvauti ir dėl prizų varžytis gali visi – studentai, dėstytojai, administracijos darbuotojai.

Būtina registracija! Registruotis el.paštu: viktorija.vidziuniene@panko.lt,

Ateik, parodyk, kiek žinai apie Lietuvą, ir laimėk!

Galimi darbdaviai: