Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Baseino trenerę „veža“ ir sportas, ir vanduo

2023-10-30

„Būtinai pakalbinkite Pasvalio baseino trenerę! Jauna, faina, atvažiuoja pas mus iš Panevėžio.“ Skaitytojo noras – mums įsakymas. Sulaukę gražių atsiliepimų, susitikome su Greta Levinaite – sportui atsidavusia dvidešimt trejų kineziterapeute iš Panevėžio. Darbo dienomis ją galite sutikti Pasvalio baseine, vedančią mankštas visiems – nuo kūdikių iki senjorų.

[…]

– Iškart supratau, kad kineziterapija vandenyje – skirta man. Šią sritį mažai kas renkasi, bet mane „užkabino“, – pasakoja vandens mankštų trenerė.

Kaip ir daugumą lietuvių, Gretą visada traukė vanduo, o atostogos be maudynių – ne atostogos. Sunku ir pasakyti, kodėl. Tai – tiesiog jos stichija.

Greta Levinaitė gimė Panevėžyje, augo Akmenėje, o vėliau grįžo į gimtinę. Savo miesto kolegijoje prieš dvejus metus įgijo kineziterapeutės specialybę. „Pasilikau dėl santykių, dėl šeimos – nenorėjau niekur išvažiuoti, labai patinka čia“, – pripažįsta pašnekovė. Na, o studijomis žinios nesibaigia – žmogaus kūnu būsima trenerė domėjosi jau nuo paauglystės, studijuodama dirbo sporto klube, judėjimui ir šiandien skiria didelę dalį laisvalaikio – tiek praktiškai, tiek teoriškai. Šia kryptimi ir pasuko todėl, kad pati labai norėjo turėti sveiką kūną – išgydyti nugaros problemas, užspaustus nervus ir atsikratyti per didelio stuburo išlinkimo.

Greta Levinaitė – Kineziterapijos studijų programos absolventė.

Apie Gretą rašo Pasvalio laikraštis.

Galimi darbdaviai: