Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos bendruomenė lankėsi Daugpilio universitete

2023-11-20

Lapkričio 14 – 17 dienomis Panevėžio kolegijos komanda: Tarptautinių ryšių, marketingo ir projektų skyriaus tarptautinių ryšių koordinatorė Jovita Kaziukonytė-Levanienė, marketingo projektų vadovė Viktorija Vidžiūnienė, projektų vadovė ir Socialinių mokslų fakulteto dėstytoja Kara Lina Guokė, Studijų, karjeros ir užimtumo centro konsultantės Edita Kriukaitė ir Laima Astrauskienė, Taikomųjų tyrimų ir inovacijų centro vyresnysis inžinierius Kęstutis Lukoševičius, Technologijos mokslų fakulteto Praktinio mokymo vadovė ir dėstytoja Ineta Pelenė ir Socialinių mokslų fakulteto dėstytojas Ramūnas Jukna su ERASMUS+ programa lankėsi Daugpilio universitete.

Daugpilio universitetas turi 5 skirtingų mokslo sričių fakultetus, rengia daugiau nei 50 studijų programų, kuriuose šiuo metu studijuoja apie 2200 studentų.

Dėstytojai Daugpilio universiteto studentams skaitė paskaitas: Ineta Pelenė dalinosi žiniomis apie reklamos įtaka įmonės žinomumui, Kara Lina Guokė dalinosi praktinėmis žiniomis apie strateginį planavimą, o Ramūnas Jukna su būsimaisiais psichologais kalbėjo apie vaikus su negalia šeimoje bei visuomenėje. Dėstytojai džiaugėsi, kad studentai aktyviai dalyvavo paskaitose, uždavė klausimus ir diskutavo.

Kolegijos atstovai susitiko su Daugpilio universiteto administracijos darbuotojais ir dalinosi žiniomis bei patirtimi vykdant tarptautinius projektus, pritraukiant užsienio studentus, marketingo strategijas auginant studentų skaičių, naujausius mokymo metodus, taikomus aukštosiose mokyklose.

Abiejų aukštųjų mokyklų atstovai neformaliai leido laiką lankydami parodas Technikos ir pramoninio dizaino centre.

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE