Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Grožio terapeutėms paskaitos SPA centruose

2023-11-24

Grožio terapijos trečio kurso studentės kartu su lektore Laura Janušoniene lapkričio 20 d. vyko į Anykščius, kur aplankė du SPA centrus – Vilnius SPA Anykščiai ir Odorta Gamtos SPA. Ši išvyka yra dalis SPA filosofijos ir aromaterapijos paskaitų. Būsimos grožio terapeutės turėjo galimybę iš arti pamatyti, kaip vyksta darbas SPA centruose, kokia filosofija įstaiga vadovaujasi ir kaip galima pritaikyti savo žinias praktiškai.

Vilnius SPA Anykščiai studentės vuvo palydėtos į SPA centrą, susipažino su išplanavimu, apžiūrėjo erdves: sporto salę, baseino zoną, procedūrų kabinetus. Merginos domėjosi teikiamomis paslaugomis, centre naudojama kosmetika. Naudinga buvo išklausyti informaciją apie tai, kaip viešbutis reguliuoja klientų srautus, kaip juos pasitinka, aptarnauja. Apie savo darbo specifiką, atliekamas funkcijas pasakojo SPA darbuotojai.

Antrasis SPA buvo Odorata Gamtos SPA – prieš dvejus metus atsidaręs svečių namai kartu su SPA zona. Odorata teikia pirties, gongų terapijos, masažus, gamina rankų darbo kosmetiką. Įkūrėja Renata Špilevskė papasakojo, kaip kilo mintis atidaryti savo SPA, kaip vystėsi verslas ir kaip išsigrynino SPA filosofija. R. Špilevskė pasakojo apie verslo vystymą, kosmetikos kūrimą. Verslininkė net gi supažindino su dubenų muzika. Tai leido dar labiau pajusti, kaip įvairiai galima išplėsti SPA filosofiją ir kaip galima sukurti unikalią vietą poilsiui.

Studentės džiaugėsi išvyka ir stebėjosi, kiek daug individualaus dėmesio SPA centrai skiria savo klientui.

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE