Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Vaikams – gimnastikos sienelė, o Panevėžio kolegijai – nauja tradicija

2023-11-29

Panevėžio kolegijoje gimsta tradicija – bent kartą per mėnesį susiburti kavos puodeliui. Rugsėjo mėnesį kolegijos bendruomenė kartu šventė Mokslo metų pradžią, spalio – su dainomis minėjo Mokytojų dieną, o lapkričio – džiaugėsi „Pyragų diena“.

Šiam kasmetiniam renginiui kai kurios šeimininkės ruošiasi iš anksto: ieško ypatingų produktų ar kepa pyragus anksčiau, kad „susigulėtų“. Bet kaip ir kasmet, šiemet buvo ir paskutinės minutės pyragų medžiotojų, vaišių kolegoms ieškančių kolegijos kaimynystėje įsikūrusiose kepyklėlėse. Juk pagrindinis tikslas: susiburti ir padaryti gerą darbą.

Vaišindamiesi kolegų bei bičiulių kepiniais,  dalindamiesi receptais ir kulinarinėmis gudrybėmis, bendruomenės nariai  turėjo galimybę paaukoti labdaros ir paramos fondui „Vilties arka“.

Lapkričio 13 d. minėdami Gerumo dieną, kolegijos bendruomenės nariai nutarė papildyti aukų dėžutę. Kolegijos darbuotojai ir studentai dalinosi savo rankų darbo gaminiais: kalėdiniais papuošimais, mezginiais, piešiniais, užkandžių rinkiniu, o administracija aukcioną papildė kolegijos atributika.

„Pyragų diena“ – renginys, kuris kolegijoje jau tapo gražia tradicija, suburiančia kolektyvą: dėstytojus, administraciją ir studentus, suteikia galimybę pabendrauti saldžiai pietaujant, o nuo šiemet dar ir padėjo geriau pažinti vienas kito talentus.

Renginių metu surinktos lėšos (291 eur) skirtos vaikų dienos centrui „Vilties arka“ – gimnastikos sienelei įsigyti.

Galimi darbdaviai: