Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Energetikos bendrovės „Ignitis grupė“ dėmesys studentams

2023-12-11

Panevėžio kolegijos Elektros ir automatikos studijų programos studentams energetikos bendrovės „Ignitis grupė“ dėmesys ir stipendijos.

Panevėžio kolegijai bei dar 8 aukštosioms mokykloms: Vilniaus Gedimino technikos universitetui (VILNIUS TECH), Kauno technologijų universitetui, Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijai, Kauno kolegijai, Kauno technikos kolegijai, Klaipėdos valstybinei kolegijai, Šiaulių valstybinei kolegijai, Klaipėdos universitetui  AB „Ignitis grupė“ skyrė  beveik 300 tūkst. eurų paramą.

Panevėžio kolegija gautus 15 tūkst. eurų paskirstė 5 pirmo bei antro kurso Elektros bei automatikos įrenginių studijų programos studentams. Vienos stipendijos dydis studentui siekia 300 Eur. Stipendija skiriama 10 mėnesių laikotarpiui – vieniems mokslo metams.

Studentai džiaugiasi nuosekliu Panevėžio kolegijos ir AB „Ignitis grupė“ bendradarbiavimu. Bendrovė skatina strateginių verslo krypčių studijų programų (elektros inžinerijos ir energijos inžinerijos) patrauklumą ir populiarumą. Bendrovė būsimiesiems inžinieriams skiria stipendijas, veda paskaitas, priima į pažintines ekskursijas.

Gruodžio 5 d. Panevėžio kolegijoje lankėsi AB „Ignitis grupė“ komanda. #EnergySmartStart programos koordinatorės susitiko su Elektros ir automatikos įrenginių studijų programos studentais, kuriems jau paskirtos skatinamosios bendrovės stipendijos šiems mokslo metams.  Gyvi susitikimai stiprina bendradarbiavimą su studentais, skatina bei motyvuoja studentus siekti kuo geresnių studijų rezultatų, motyvuoja domėtis, plėsti savo žinias ir būti savo srities profesionalais.

#EnergySmartStart programos koordinatorės taip pat skyrė laiko diskusijai su Technologijos mokslų fakulteto dekanu dr. Arūnu Tautkumi ir praktinio mokymo vadove Ineta Pelene.

Susitikimų metu pasidalinta įžvalgomis apie kylančius iššūkius energetikos sektoriuje, studijų procese. AB „Ignitis grupė“ atstovės išklausė studentų lūkesčius bei informavo apie galimybę vasaros laikotarpiu atlikti apmokamą praktiką, dar kartą priminė ir papasakojo apie #EnergySmartStart programą ir tolimesnius įmonės planus auginant energetikų kartą.

Daugiau informacijos apie programą: #EnergySmartSTART | programa

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE