Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

A. Sarafinas. Mano patirtis Panevėžio kolegijoje

2024-01-17

Mano vardas Arminas.  Noriu trumpai pasidalinti savo studentiška patirtimi Panevėžio kolegijoje.

Panevėžio kolegiją pasirinkau kaip galimybę gilinti savo žinias nuo paauglystės mylimoje srityje – elektros inžinerijoje, todėl pasirinkau studijų programą – Elektros ir automatikos įrenginiai, kur įgijau elektros inžinieriaus specialybę. Sėkmingai gavus inžinerijos mokslų profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį, savo turimą septynerių metų patirtį elektros srityje, šiandien dienai toliau tęsiu ir kaupiu, dirbdamas, kaip elektros inžinierius, įmonėje ESO bei studijuodamas magistro studijas KTU universitete. Noriu akcentuoti, jog esu labai patenkintas, kad savo ir Panevėžio kolegijos dėstytojų pastangomis šiandien turiu daugiau galimybių siekti užsibrėžtų ateities tikslų.

Jeigu manęs paklaustumėte, kodėl verta rinktis studijuoti Panevėžio kolegijoje, pirmiausia, ką atsakyčiau, kad turėsite galimybę pažinti kompetentingus, savo darbą išmanančius, gebančius sudominti dėstomu dalyku, dėstytojus. Antra, nemenkai pasipildysite žinių bagažą, pažinsite kolegas – pavyzdžiui, aš su daugeliu jų iki šios dienos palaikau stiprų ryšį. Trečia, pertraukų laikas tarp paskaitų gali būti išnaudotas tikslingai – kartu su studijų kolegomis rasdavome laiko stalo futbolui. Ketvirta, išvykos – dėstytojų pagalba ir mūsų, studentų, reiškiamu noru studijų laikotarpiu buvo suorganizuotos net kelios ekskursijos, pvz. apsilankymas Kruonio hidroakumuliacinėje elektrinėje bei Kauno kogeneracinėje jėgainėje.

Viską apibendrinant, noriu padėkoti visiems dėstytojams už kantrybę, nenuobodžias bei reikšmingas paskaitas ir pagalbą ruošiantis atsiskaitymams, o būsimiems studentams palinkėsiu būti drąsiems, smalsiems ir rinktis Panevėžio kolegijos studijas!

Arminas Serafinas, Panevėžio kolegijos absolventas

Galimi darbdaviai: