Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Studentai turėjo galimybę pamatyti kitokią teisinio darbo pusę

2024-02-19

Praėjusią savaitę vyko bendras Lietuvos probacijos tarnybos Panevėžio regiono skyriaus, Lietuvos kalėjimų tarnybos Panevėžio kalėjimo ir Panevėžio kolegijos Socialinių mokslų fakulteto švietėjiško pobūdžio renginys, kurio metu Panevėžio kolegijos teisės studijų studentai buvo supažindinti su tarnybų veikla bei bausmių vykdymo sistemos darbo ypatumais, atskleidžiant skirtingų kompetencijų darbuotojų poreikį organizacijose.

Renginio metu studentams buvo suteikta galimybė susipažinti su Lietuvos probacijos tarnybos naudojamomis specialiosiomis priemonėmis, pristatytos galimos darbo vietos, atkreipiant dėmesį į darbuotojų kompetencijų įvairovę. Lietuvos kalėjimų tarnybos Panevėžio kalėjimo darbuotojai vaizdžiai supažindino studentus su darbo sąlygomis, pristatė galimas įsidarbinimo bei savanorystes galimybes. Didelis dėmesys buvo skiriamas pagrindiniam tarnybų bendradarbiavimui t.y. parengiamajam darbui. Lietuvos probacijos tarnybos Panevėžio regiono skyriaus vyresnioji specialistė Loreta Kazlauskienė papasakojo apie darbo ypatumus ruošiant įkalintą asmenį lygtiniam paleidimui į laisvę.

Renginio organizatoriai neabejoja renginio nauda ir tikisi, kad bendradarbiavimas tęsis ir ateityje.

„Nors bausmių vykdymo sistema nėra nauja, tačiau pastaruoju metu joje įvyko labai daug pokyčių, kurie daro ne tik patrauklesnę darbo vietą sistemoje, bet ir tam tikrais atvejais lengvesnes įsidarbinimo galimybes. Todėl svarbu šiuos pokyčius atskleisti potencialiems darbuotojams“,– teigia Lietuvos probacijos tarnybos Panevėžio regiono skyriaus vyriausioji specialistė Karolina Banevičiūtė.

Skaitykite plačiau JP.lt

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE