Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Ar mėgstate kavą, kuri kvepia solidarumu?

2024-02-27

Ar mėgstate kavą, kuri kvepia solidarumu? – ne tik kolegijos, bet ir visos Panevėžio bendruomenės klausia Panevėžio kolegijos Biomedicinos mokslų fakultetas, kuriame pirmadieniais – ketvirtadieniais įsikūrė Jaunuolių dienos centro mobili kavinukė „Solidarumo kava“.

Baristos kviečia nepraeiti pro šalį, užsukti į Biomedicinos mokslų fakultetą, pasimėgauti puodeliu kavos, pasmaguriauti su meile pagamintą skanėstą ar saldžių gardėsių, kuriuos tiekia Solidarumo kavos partneriai.

Jaunuolių dienos centro darbuotoja Ieva Karulaitienė – Panevėžio kolegijos alumni, tad iš įstaigoje praktiką atliekančių studentų išgirdusi aikčiojimus apie tai, kaip gerai būtų fakultete turėti galimybę įsigyti gardžiai kvepiančios kavos ar šiltos arbatos, tuojaus pateikė pasiūlymą – grįžti į savo Alma Mater su komanda ir patenkinti jų poreikius. Panevėžio kolegija ir Jaunuolių dienos centras bendradarbiauja ne vienerius metus: studentai įstaigoje semiasi patirties, žengia pirmuosius profesinės karjeros žingsnius. Džiugu, kad bendradarbiavimas neapsiriboja praktikos, baigiamųjų darbų vertinimais, o tampa ir kūrybiškais sprendimais.

Solidarumo kava laukia jūsų pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 11 iiki 13.30 val. Biomedicinos mokslų fakultete – Klaipėdos g.29, Panevėžys. Organizatoriai žada: „kiekvienas puodelis bus kupinas nuoširdžių palinkėjimų ir empatijos!“

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE