Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Atvira paskaita – seminaras burnos higienistams: Inovatyvūs burnos higienos produktai ir tvarumo akcentai

2024-04-24

Biomedicinos mokslų fakultete 2024 balandžio 23 d. vyko atvira paskaita – seminaras burnos higienistams, kurį vedė Švedijos įmonės,  gaminančios burnos  priežiūros priemones „TePe” atstovė, burnos higienistė Lina Gassner Kanters. Seminaro pagrindinė tematika – mechaninis dantų valymas ir dantų ligų prevencija. Dalyvauti atviroje paskaitoje buvo pakviesti burnos higienos studentai ir jau praktikuojantys burnos higienistai, norintys pagilinti savo srities žinias.

Seminaro metu dalyviai turėjo unikalią galimybę susipažinti su naujausiomis tendencijomis dantų ligų prevencijoje, išbandyti „TePe” produkciją ir gauti vertingų žinių iš patyrusios pranešėjos, burnos higienistės Lina Gassner Kanters. Jos žinios ir patirtis suteikė seminarui vertingo ir reikšmingo turinio, kuris neabejotinai buvo naudingas visiems dalyviams.

„TePe“ seminare daug dėmesio skirta ne tik dantų ligų prevencijos svarbai, bet ir tvarumui. „TePe” yra įsipareigojusi prisidėti prie klimato kaitos švelninimo ir aplinkos apsaugos, todėl labai pabrėžė savo pastangas šioje srityje. Seminaro metu buvo pristatytos „TePe“ pastangos naudoti atsinaujinančius energijos šaltinius ir skatinti aplinkai draugišką verslą. Taip pat buvo paminėta, kad „TePe“ aktyviai remia bičių auginimą ir apsaugą, nes supranta jų svarbą ekosistemos stabilumui.

„TePe” seminaro metu buvo pristatytas platus produktų asortimentas, kuris apima ne tik įprastus dantų šepetėlius ir tarpdančių priežiūros priemones, bet ir kitus inovatyvius produktus, skirtus optimaliai burnos sveikatai palaikyti.

Pranešėja pristatė naują produktų liniją – skirtingos sudėties ir paskirties dantų pastas, pritaikytas įvairiems burnos sveikatos poreikiams, buvo aptartos priemonės sausos burnos priežiūrai.

Produktai buvo pristatomi pagrindžiant  juos moksliniais tyrimais, o dalyviai galėjo apžiūrėti, pajausti, ir išbandyti gaminius.

Šis pristatymas suteikė dalyviams galimybę pažinti naujausius „TePe” produktus ir sužinoti, kaip jie gali prisidėti prie efektyvios ir tvarios burnos higienos. „TePe” nuolatos skiria dėmesį inovacijoms ir produktų linijų plėtrai, siekiant geriau atitikti vartotojų poreikius ir pagerinti jų burnos sveikatą.

Seminaro pabaigoje dalyviai buvo pakviesti dalyvauti interaktyvioje viktorinoje.

Dėkojame „TePe“ už jų pastangas ir pabrėžiame, kad bendradarbiavimas su tvarumo siekiančiomis įmonėmis yra svarbus žingsnis, įgyvendinant ekologiškus ir aplinkai draugiškus sprendimus.

Dėkojame visiems, prisijungusiems prie šio įdomaus ir informatyvaus seminaro. Sekite mūsų naujienas ir toliau kartu su mumis keliaukite geresnės burnos sveikatos link!

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE