Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

E. Mikulionis. 100% rekomenduoju šią kolegiją kaip puikų mokslų ir gyvenimo mokytoją

2024-05-28

„Visos studijos kolegijoje ne tik pateisino mano lūkesčius, bet ir padėjo man tapti geresniu specialistu,“-teigia ALUMNI Eivinas Mikulionis.

„Baigęs EAns-20 (Elektros ir automatikos įrenginiai) kursą ir pradėjęs dirbti ESO Tinklų plėtros skyriuje, įstojau į KTU Panevėžio fakulteto Valdymo technologijų Magistro programą. Visos studijos kolegijoje ne tik pateisino mano lūkesčius, bet ir padėjo man tapti geresniu specialistu. Norėčiau padėkoti visiems dėstytojams ir Kolegijos bendruomenei už jų indėlį į mano asmeninį ir profesinį augimą.

Studijų metu išsiskyrė kelios įsimintinos patirtys, ypač ekskursijos į Vilniaus kogeneracinę jėgainę, kur sužinojome apie šioje jėgainėje atliktus procesus ir kaip iš perdirbtų atliekų gaunama energija. Ne mažiau įdomus buvo apsilankymas Kruonio hidroakumuliacinėje jėgainėje – čia susipažinome su ateities planais ir visu gamybos procesu, kuris atskleidė šios jėgainės svarbą ir potencialą.

Ypatingai vertinu kolegijos siūlomus elektronikos modulius ir visus praktinius užsiėmimus, kurie buvo ne tik įdomūs, bet ir labai informatyvūs. Be to, baigiamasis projektas buvo ypač naudingas, nes leido man taikyti visą studijų metu įgytą žinių bagažą praktiškai, o tai padėjo geriau suprasti ir įtvirtinti išmoktas teorijas.

100% rekomenduoju šią kolegiją kaip puikų mokslų ir gyvenimo mokytoją. Ji ne tik suteikia kokybišką išsilavinimą, bet ir skatina asmeninį tobulėjimą.“

Galimi darbdaviai: