Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Iš esmės atnaujinta studijų programa „Logistika”: kviečiame rinktis!

2022-07-19

Logistikos specialistas yra viena iš paklausiausių profesijų Lietuvoje. Transportas ir logistika išlieka vienu pamatinių Lietuvos ūkio sektorių: kiekvienoje didesnėje bendrovėje galima rasti atskirą skyrių, kuris yra atsakingas už prekių pristatymą/išsiuntimą tinkamu laiku ir už priimtiną kainą. Lietuvos ūkio plėtros ir įdarbinimo prognozės palankios šios studijų programos absolventams. Logistų  rengimas yra perspektyvus tenkinant Lietuvos ir Panevėžio regiono verslo sektoriaus poreikius: sėkmingai išnaudojamas geografinis konkurencinis pranašumas, sudarantis palankias sąlygas kurtis ne tik transporto, saugojimo, bet ir didmeninės bei mažmeninės prekybos įmonėms.

Baigę studijas motyvuoti logistikos specialistai nesunkiai susiranda darbą: šiuo metu Panevėžio kolegijos „Logistikos” studentai sulaukia praktikos ir darbo pasiūymų ne tik iš Panevėžio, bet Vilniaus, Kauno ir kitų miestų įmonių. Šių specialistų paklausą patvirtina tai, kad dalis studentų dar studijų metu užsitikrina pastovaus darbo galimybes.

Suprasdama studijų programos atitikimo darbo rinkos poreikiams svarbą, Kolegija įsijungė į sektoriaus įmones vienijančią „Transporto inovacijų asociaciją“, kuri veikia transporto srities skaitmenizavimo, efektyvumo didinimo, aplinkosaugos klausimų sprendimo ir šiuolaikinių technologijų diegimo srityje. Atsižvelgiant į minėtas transporto sektoriaus transformacijas, „Logistikos” studijų programos turinys iš esmės atnaujintas: papildytas šiuolaikinius logistikos poreikius atitinkančias studijų dalykais, dėstomais praktikų-srities profesionalų (prie dėstytojų komandos prisijungė Vilniaus, Kauno transporto ir saugojimo įmonių specialistai), studijų procese naudojant logistikos sistemų informacines valdymo programas, praktinius užsiėmimus organizuojant naujai įrengtoje „Specializuotoje transporto ir krovinių vežimo auditorijoje”, atsižvelgiant į transporto įmonių vadovų rekomendacijas bei tariantis su „Transporto inovacijų asociacijos” atstovais.

Kviečiame rinktis Socialinių mokslų fakulteto studijų programą – Logistika. Daugiau informacijos apie studijų programą rasite: https://panko.lt/programa/logistikos-vadyba/

 

Pildyk prašymą ir studijuok Panevėžio kolegijoje!

Bendrasis priėmimas vykdomas per LAMA BPO

Tiesioginis priėmimas adresu Laisvės a. 23 – 118 kab., Panevėžys

Teiraukitės tel. 8 45 46 77 87 arba 8 607 961 56

Sekite mus Facebook ir Instagram

 

Galimi darbdaviai: