Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kolegijos atstovai lankėsi Las Palmas Gran Kanarijos universitete

2023-11-14

Lapkričio 6-9 d. direktorius dr. Gediminas Sargūnas, direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Jurgita Lieponienė, tarptautinių ryšių koordinatorė Jovita Kaziukonytė-Levanienė bei Socialinių mokslų fakulteto dėstytojas Umit Yakar lankėsi Las Palmas Gran Kanarijos universitete.

Dėstytojas Umit Yakar savo žiniomis dalinosi ir skaitė paskaitas humanitarinių mokslų fakultete. Paskaitų metu buvo nuodugniai nagrinėjama žaidimų ir skaitmeninių priemonių taikymo švietimo srityje problematika. Studentai buvo susipažindinti su šių novatoriškų metodų teorija ir praktiniu taikymu.

Darbuotojai susitiko su  humanitarinių mokslų fakulteto pedagogų rengimo koordinatoriumi dr. Jesús Ariel Alemán Falcón bei sudalyvavo diskusijoje su tarptautinių ryšių prorektoriumi dr. Jin Taira  ir mobilumo direktoriumi dr. Javier Ponce Marrero. Susitikimo metu su inžinerijos fakulteto koordinatore dr. Noemi Melian aplankytos automatikos laboratorijos ir susitarta dėl bendradarbiavimo sutarties pasirašymo.

Norime pasidžiaugti, kad kiekvienais mokslo metais Panevėžio kolegijoje sulaukiame atvykstančių Erasmus+ studentų iš šio universiteto.

Galimi darbdaviai: