Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Socialinių mokslų fakultetas kviečia prisijugti prie didžiausios akademinės bendruomenės!

2022-07-21

Panevėžio kolegijos Socialinių mokslų fakultetas gali pasidžiaugti bene didžiausia akademine bendruomene. Kviečiame rinktis paklausias studijų programas, kurių specialistai reikalingi ne tik Panevėžyje, bet ir visoje Lietuvoje.

Socialinių mokslų fakultetas kviečia rinktis Buhalterinės apskaitos studijų programą. Baigę studijas galėsite dirbti įmonių, įstaigų ir organizacijų buhalterinės apskaitos tarnybose, steigti buhalterinių paslaugų įmones ir teikti buhalterinės apskaitos tvarkymo paslaugas.

Daugiau apie šią studijų programą : https://panko.lt/programa/buhalterine-apskaita/

Turi Vadybinių gebėjimų? Rinkis Verslo vadybos studijas, po jų galėsi kurti įmonę, tirti rinką, planuoti ir organizuoti įmonės veiklą, įvertinti verslo būklę, vadovauti darbuotojams ir numatyti verslo plėtros kryptis.

Daugiau informacijos apie studijų programą: https://panko.lt/programa/verslo-vadyba/

Logistikos studijų programos turinys iš esmės atnaujintas: papildytas šiuolaikinius logistikos poreikius atitinkančias studijų dalykais, dėstomais praktikų-srities profesionalų (prie dėstytojų komandos prisijungė Vilniaus, Kauno transporto ir saugojimo įmonių specialistai), studijų procese naudojant logistikos sistemų informacines valdymo programas, praktinius užsiėmimus organizuojant naujai įrengtoje „Specializuotoje transporto ir krovinių vežimo” auditorijoje, atsižvelgiant į transporto įmonių vadovų rekomendacijas bei tariantis su „Transporto inovacijų asociacijos“ atstovais.

Daugiau sužinoti apie studijų programą galite: https://panko.lt/programa/logistikos-vadyba/

Galbūt savo ateitį sieji su Teisininko specialybe? Teisė – tai universali studijų programa, platus pritaikomumas, studijų programa orientuota į darbo rinkos poreikius. Baigęs programą asmuo gali dirbti teisininku visose teisines paslaugas teikiančiose institucijose: notarų biuruose, teismuose, advokatų, teismo antstolių kontorose, policijoje, kitose įstaigose, įmonėse organizacijose, teikti paslaugas individualiai.

Daugiau sužinoti apie studijų programą galite: https://panko.lt/programa/teise/

Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogikos programa skirta tiems, kas myli vaikus, nori rūpintis jų brandinimu, kurti jiems saugią ugdomąją aplinką, organizuoti ugdymą pagal ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas. Baigus studijas yra didelė tikimybė įsidarbinti valstybiniuose lopšeliuose-darželiuose arba kurti ankstyvojo amžiaus vaikų užimtumo centrus, privačias ikimokyklinio ugdymo įstaigas.

Daugiau sužinoti apie studijų programą galite čia: https://panko.lt/programa/ikimokyklinio-ugdymo-pedagogika/

Pildyk prašymą ir studijuok Panevėžio kolegijoje!

Bendrasis priėmimas vykdomas per LAMA BPO.

Tiesioginis priėmimas adresu Laisvės a. 23–118 kab., Panevėžys.

Teiraukitės tel.: (8 45) 46 77 87 arba 8 607 96 156.

Sekite mus Facebook ir Instagram

Galimi darbdaviai: